Eileen Gray bijzettafel | Marktplaatsactie

Eileen Gray bijzettafel | Marktplaatsactie

Eileen Gray bijzettafel | Marktplaatsactie
Model: Eileen Gray bijzettafel actie
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: 49,00€
Excl. BTW: 40,50€
Aantal:  
   - of toevoegen aan -   

€ 89,00 € 49 00 
ACTIE.
Waarde: 100 - 120 euro
Deze tafels bieden wij met een flinke korting aan. In deze actie kwaliteitstafels, waarvan de tafel als geheel helemaal of grotendeels in orde is. Bijgevoegde foto's tonen de uitstekende kwaliteit (de gefotografeerde producten zijn de letterlijke tafels). Op de foto's ziet u geen oneffenheden, een puntje van 2mm. dat beschadigd is of een licht krasplekje, omdat dit vanaf deze afstand immers te veel detailaspecten betreft die u dus zo niet ziet (de praktijk is conform foto). Alleen iemand die met zijn neus er vlak boven kijkt kan hier en daar een beschadigingetje aantreffen. Ook staan sommige tafels iets scheef, wat ook op de foto te zien is. De tafels zijn uitstekend bruikbaar en alles werkt goed. Deze uitverkoopprijs is tijdelijk voor deze serie. U krijgt er een zeer handige Eileen Gray sleutel bij, waarmee de tafel in hoogte verstelbaar is.

EXCLUSIEVE EN FUNCTIONELE TAFEL
Wat tachtig jaar geleden als een uit de hand gelopen bedienblad is ontworpen, is inmiddels een beroemd meubelstuk. Voor wie iets exclusiefs wil, een kwaliteitsmeubel waar u gemak van heeft: In hoogte verstelbaar en gemaakt van het beste en veiligste materiaal.
Men vraagt vaak het vijf- tot tienvoudige en soms meer voor alleen maar 'naam' of 'merk', zo ook bij dit wereldberoemde merk van Eileen Gray. Wij doen dat niet - onze prijzen zijn puur gebaseerd op de kwaliteit. Daar doen we ook nog een keer een uitverkoopkorting bovenop.
Bij de volgende zoekopdracht in Google:
e1027 tafel
... is te zien dat vaak de eerste site er al 749 euro voor vraagt.
Alle gegevens:

  • Afmeting: 50 cm. (b), 50 cm. (d), 50-75 cm. (hoogte)
  • In hoogte verstelbaar van 50 cm. tot 75 cm. hoog
  • Verchroomd stalen frame van hoge spiegelkwaliteit*
  • Tafelblad van gehard glas**

* Over het staal:
Het frame is van verchroomd roestvrij staal, doordat het aan de buitenkant voorzien is van een chroomlaag tijdens het chroombad in het productieproces. Het is dus niet het materiaal dat men roestvrij staal (RVS) noemt, omdat RVS een warmere tint geeft. Onze frames hebben de zilverachtige verchroomd metalen kleur met een sprekende glans van weerspiegeling.

** Over gehard glas:
Dit is een type veiligheidsglas dat door het productieproces onder extreme verhitting in ovens en vervolgens een zeer snelle afkoeling, circa vijf maal sterker is dan standaard glas. Door dit proces valt dit glas bij een ongeluk ook niet in gevaarlijke scherven uiteen, maar in kleine rondere, onscherpe korrels. Dit maakt het glas veilig voor thuisgebruik, zeker wanneer er kinderen rondlopen.
Gehard glas is te vinden in ovenramen, deurramen, computerschermen ... en Eileen Grays.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht            Goed

Voer onderstaande code in:BTW nr. 024 859 345 B01 | KvK nr. 52969525 - Design Stoelen en Fauteuils © 2018
View Mobile / Standard